Jeg jobber med å ha nettbutikk på bloggen min. Først ut i butikken: Min egen bok, selvfølgelig signert.

Det er over ett år siden jeg ga ut min første bok: Paleo – sunnere, sterkere og slankere med en naturlig livsstil, og jeg er fremdeles stolt. Boken er lettlest, har fine bilder, gode oppskrifter og jeg tør påstå den er inspirerende også. Jeg skulle ønske jeg hadde nettopp den boken for hånden da jeg selv la om livsstilen.

DSC_2513

Her kan du lese litt mer om hvorfor jeg ga ut bok, her er utdrag fra boken kapittel for kapittel og her kan du lese deler av første kapittel i boken!

Boken min gir deg:

  • Kunnskap om mat og hva slags mat som bygger oppom en god helse
  • Enkle, smakfulle og raske oppskrifter
  • Handleliste og ukesmeny
  • Oversikt over når matvarer er i sesong
  • Tips om funksjonell trening – og øvelsene jeg bruker i min egen trening
  • Lærdom om hvorfor søvn og stressmestring er så viktig

Kjøp bok her!

Boken sendes ut signert. Kjøper du boken men ønsker at den pakkes inn til jul eller at boken skal signeres til noen andre enn deg, send meg en mail på sara at saralossius.no med shoppinginfoen så fikser jeg det.

DSC_2511

Vi har flere spennende produkter på trappene til shoppen. Boken er første test. Opplever du problemer i shopen må du ikke nøle med å si i fra slik at vi kan fikse det.

DSC_2509

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!