Inger Houghton, aka Inger in Dubai, er første gjest på Ingefær podcast! Stas! I podcasten snakker høygravide Inger åpent om forhold til egen kropp, vektøkning under graviditet, det å være et forbilde, styrketrening, forholdet til mat, bikiniselfier og hvordan graviditen har endret henne. Og du, er ikke Ingefær et skikkelig bra navn?

podcastcover-1
Inger lanserte sin egen blogg januar 2012. Inger er lett å like og lett å beundre. Hun eier et SHP Dubai sammen med sin ektemann, Ian, og trener blant annet styrtrike prinsesser som gir henne treningstøy cirka hver dag. Jeg tør også påstå at Inger har inspirert mange jenter i Norge til å trene tung styrke. Inger har vært på forsiden av ShapeUp, modell for flere treningsreportasjer og er modell i boken Styrketrening for jenter. Og nå snakker hun altså om livet sitt på Ingefær!

Du har flere valg:

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Nyttige linker fra podcasten

Inger sin blogg
Innlegget hvor hun prater om magen før og nå
Innlegg hvor hun prater om følelsen av tjukkhet
Innlegg hvor hun prater om etter gravid-kropp (skrevet etter podcasten ble tatt opp).
Mitt innlegg om kropp etter graviditet
Ingers selfie-innlegg
Mitt innlegg om å være digg gravid

PS: Fie griner litt i bakgrunnen for å forbrede Inger på mammarollen.

Husk: gi Ingefær rate i iTunes! Og kom med kommentarer under hva som er bra, hva som bør bedres og hvem du vil høre på podcasten.

IMG_0563

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!