Gjest i Ingefærs episode 15 mener at man kan bli lett på fett og at hun er et godt forbilde selvom hun nylig postet magebilde av seg selv på kroppen. Som tenåring ble hun diagnosisert med ME og var sengeliggende i 16 måneder. Nå er hun frisk og spiser seg opp til en eventuell graviditet.

Helene Ragnhild (27) skriver bloggen i samme navn, har en bachelor i ernæring og holdt forrige helg foredraget Lett på fett på Kostholdskonferansen i Larvik. Denne helgen har hun vært i Son og snakket om ernæring for gravide. I Ingefær episode 15 snakker vi om dette og:

  • Hvordan hun gikk fra å være veldig syk med ME til hva hun anser som frisk i dag
  • Viktigheten av å en god tarmhelse
  • Hvorfor fett er viktig i kostholdet – og særlig for oss kvinner
  • Mat for fertilitet, graviditet og amming
  • At animalske produkter inngår i et fullverdig kosthold
  • Lever og leverkapsler
  • Og mye, mye mer!

ingefaer_expandet

Du har tre valg

 

Finn Ingefær podcast i iTunes

Hør episoden her:

Last ned episoden som mp3

Aktuelle linker

heleneragnhild2

Og du, send meg mail på sara(at)saralossius.no om du har ønsker om temaer eller mennesker jeg skal prate med på Ingefær. Liker du det du hører setter jeg pris på at du rater Ingefær i iTunes og legger igjen en kommentar også.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!