Ingefær podcast er blitt ett år! Selvfølgelig måtte Ingefærs første gjest, Inger Houghton, komme tilbake på Ingefær. Vi snakker om fødsel, mammarollen, mammakroppen og hvorfor hun velger å ikke gjøre business av bloggen sin.

Inger i Dubai er et kjent navn for de aller fleste av oss. Hun bor i Dubai sammen med sin ektemann Ian og datteren Kaia som snart er ett år. Inger blogger, instagrammer og snapchatter om trening, mat, seg selv og datteren og har hele 117 000 følgere på Instagram. Da jeg snakket med Inger sist hadde hun 50 000 følgere. Det eksploderte da hun tok video av seg selv mens hun gjorde pullups som høygravid i uke 40 og en amerikansk treningsdude postet videoen slik at over 6 millioner så det på kort tid.

ingefaer_expandet

I løpet av året som har gått har altså Inger blitt mamma, noe hun har ønsket seg ca hele livet. Ingefær har blitt ett år og jeg kan se tilbake på 41 episoder med stolthet. Mimrepost er på trappene, men jeg kan si så mye som: jeg er skikkelig stolt. Jeg gjør alt sjæl. Lyttertallene øker og øker for hver måned som går og jeg får nesten daglig takknemlige mail fra lyttere. Jeg er heldig!

Inger og jeg snakker blant annet om

  • Hvorfor man ikke bør fokusere på utseendet den første tiden etter fødsel
  • Hva hun tenker om å vise så mye av Kaia på sosiale medier
  • Hennes tanker om å være forbilde
  • Hvorfor hun ikke gjør business av bloggen sin
  • Om hun skal flytte til Norge igjen
  • Hvilke verdier hun synes er viktige å gi til Kaia
  • En viktig leveregel for Inger
  • Og mye, mye mer!

img_8295

Du har tre valg

Hør episoden her:

Finn Ingefær podcast i iTunes

Last ned episoden som mp3

img_2500

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!