Linda Stuhaug er et arbeidsjern: fulltidsstudent, kokebokforfatter og driver en av Norges største matblogger. I dette intervjuet snakker hun åpent om sin historie og hvilket ansvar hun føler hun har overfor leserne sine.

Matgleden har vært en viktig del å bli frisk for meg, sier Linda Stuhaug. Hun slet med spiseforstyrrelser i tenårene og deler sunn matglede med opptil 10 000 lesere daglig. Et av spørsmålene hun får mest fra lesere er hvor mye kalorier oppskriftene inneholder. Det deler hun aldri – Linda vet hvor farlig det kan være å bli for fokusert på kalorier. Det vanskeligste med å bli frisk for Linda var å komme bort fra kalorifokuset. Heia deg, Linda!

Jeg får omtrent daglig spørsmål om kalorier og makronæringsstoff. Jeg velger å ikke svare på sånt.

Linda Stuhaug er bokaktuell med kokeboken Opptur med sunn mat, som inneholder enkle og næringsrike oppskrifter for frokost, lunsj, middag og kos, i tillegg til Lindas historie, matfilosofi og andre tanker rundt kosthold. Linda studerer bachelor i samfunnsernæring, skulle egentlig bli kokk, og nå kan man vel si at hun kombinerer begge deler.

Matlaging er min mindfullness

Linda og jeg snakker om hennes historie, kostholdsfilosofi, hva hun alltid har i kjøleskap og skap, at hun ofte spiser lompe til middag og om hvordan hun dette året har balansert å skrive bok, studere og drive en av Norges største matblogger. Linda er rett og slett et sporty arbeidsjern og jeg er sikker på at du plukker opp flere gode tips i episoden!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast, eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da får du også med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!