Episode 116 av Ingefær er jeg sikker på at vil inspirere mange flere enn meg. Anja Hammerseng-Edin forteller hvorfor og hvordan hun tar vare på seg selv, og hvordan det var å føle seg annerledes og prøve å passe inn i oppveksten.

Anja og jeg snakker også om hvordan vi selv kan påvirke livet vårt og vi snakker om takknemlighet. Vi snakker om meditasjon og det å føle seg annerledes og likevel prøve å passe inn, selv om det går på tvers av hva man egentlig er og hva man står for.

Anja er tidligere en av Norges beste håndballspillere og er gift med Gro som også var en av Norges beste håndballspillere. Sammen har de to sønner. Anja jobber nå blant annet med mental trening i firmeaet Fearless Mind. Jeg tror vi alle har noe å lære av Anja!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!