Journalist og forfatter Randi Fuglehaug snakker varmt om ostepop og gir oss lydboktips i denne ukens Ingefær Shot!

Episoden inneholder annonse for Fabel

Hva har ostepop, Tante Ulrikkes vei og gryn å gjøre med helse? Det får du vite i ukens Ingefær Shot. Episoden er sponset av Fabel, og du hører et utdrag av en av mine favorittbøker hittil i år, Tante Ulrikkes vei. God lytt!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!