Ingefær Shot gir en ekstra boost til uken! Psykologene Jan Reidar Stiegler og Aksel Inge Sinding gir sine beste helsetips og beskriver to vidt forskjellige drømmedager.

Ingefær Shot inneholder annonse for Fabel

Jan Reidar og Aksel Inge har skrevet boken Klok på følelser, og om du vil bli klokere på følelser må du høre episode 118 med dem som gjester! I denne Shotten får du deres beste helsetips, vi deler boktips, og de beskriver to vidt forskjellige drømmedager.

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!