Du får ikke tid til alt, du må velge bort, sier gjest i episode 127 av Ingefær podcast, Cecilie Thunem-Saanum. I episoden får vi råd til hvordan styre tiden vår bedre, for en mindre stresset hverdag (og det er nok mange med meg som har behov for disse rådene!)

Cecilie Thunem-Saanum reiser land og strand rundt for å holde foredrag om blant annet tidsstyring. I 2015 ga hun ut boken Tid til alt, hvor hovedbudskapet er at vi ikke får tid til alt. Vil du være god i noe eller for noen, må du våge å være dårlig for noen andre eller gjøre det dårlig i noe annet, sier Cecilie. Og det er skummelt! Å prioritere slik at vi føler vi får bedre tid og dermed mindre stress i livet krever derfor mot.

Denne episoden er til deg som føler du ikke eier din egen tid, som stadig vekk havner bakpå, som føler at du ikke strekker til, som føler du bruker tiden feil uten å helt vite hvordan du kan bruke den bedre, som har litt for høy puls jevnlig, og for deg som vil leve litt roligere og ikke føle at dagen forsvinner nesten før du har opplevd den. Med andre ord er episoden for de fleste av oss!

Du har tre valg for å høre episoden:

Finn Ingefær podcast i iTunes, Acast eller din favoritt podcast-app og velg abonner. Da er du også sikret og få med deg fremtidige episoder.

Spill av episoden her:

Last ned episoden som mp3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!