Yes, da er jeg i gang med Paleo – igjen!

Dagens frokost: smoothie med en avocado, to bananer og appelsinjus. Masse vitaminer, sunt fett og fine karbohydrater!

Det startet da jeg bodde i London og var stresset og bekymret med masteren min. Jeg leste litt på nett og kom på at jeg hadde melkeallergi som barn. Jeg kuttet ut melkeprodukter, hvete (med unntak av Dorset frokosblanding, som jeg elsker) og sukker – og både kropp og sjel fungerte mye bedre. Og masteren gikk jo bra.

Etter London reiste jeg til Qatar og hang der litt og møtte mr. J, som lurte på om jeg var på paleo da jeg fortalte om hva jeg spiste og ikke spiste. Jeg hadde aldri hørt om paleo før. Tilbake i Norge igjen begynte jeg etterhvert med treningsformen Crossfit, hvor det å leve paleo er ganske vanlig. Nå som jeg har lest meg opp på paleo synes jeg det virker veldig fornuftig å leve på hva jeg vil kalle basismat: frukt, grønt, kjøtt, fisk og nøtter. De ukene jeg lever hovedsaklig paleo fungerer kroppen min som en klokke. Dessverre har jeg en tendens til å falle litt utpå. Denne bloggen er et forsøk på leve paleo i en måned (dog med god kaffe og rødvin). Må innrømme jeg allerede ikke har holdt meg helt: drukket en soyalatte. Butbut.

Jeg kommer til å poste mer om hva paleo er etterhvert. Jeg har et klart forbedringspotensiale med å lage mat. Mr J mener jeg burde lage mer mat etter oppskrifter. Jeg skal poste bilder av mat og selve oppskriftene på siden, samt tjah, hva jeg synes er inspirerende sjæl.

Hva jeg kommer til å savne: kaffelatte, hjemmelaget frokostblanding med soya- eller rismelk, hummus (kikerter er dessverre ikke paleo), en ostebit i ny og ne, lakris. Og eh, snus. Farvel, snus.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!