Hallais,

 

Her er ymse middelmådige bilder av mat den siste tiden.

Grønnsaker blandes med kyllingfilet og kokosmelk og hvitløk og ingefær og sitron…

…og blir til digg kokosnøttwok. Nam. En uke lagde jeg dette tre ganger.

Grønn smoothie til frokost er alltid en slager. Tidvis tilsetter jeg spinat fra fryseren for å få blant annet jern. Sabla godt!

 

Forrige helg slo mannen og jeg til og lagde rett av kylling, bacon og dadler to dager på rad. Dag 1: bacon surret rundt dadler i ovn, mens kyllingfileten ble stekt av min mann (han er den perfekte kyllingkokk. Kyllingfileten blir alltid perfekt selvom han ikke synes det selv. Jeg tror han steker den raskt på begge sider, før han nærmest slår av varmen og lar den sakte godgjøre seg under lokk). Dag 2: Vi stekte kyllingfileten litt. Fylte den så med dadler (i små biter) og surret bacon rundt. Stekte i ovn. Sammen med poteter (som ikke er paleo btw) og sopp. Digg. Bildene er før og etter, dag 2.

Det her var sjukt digg. Jeg nynner ofte når jeg spiser god mat. Her sang jeg høyt.

Her om dagen disket mannen opp med fisk. Han irriterer seg jo litt over min manglende evne til å følge en oppskrift. Ergo fulgte han en oppskrift til punkt og prikke – med hell. Fiskefilet, finhakkede mandler med koriander og kumin, sitron. Dypp fileten i sitron, dekk så fisken med mandelmixen, sleng i ovn. Vi spiste med brokkoli og blomkål til. Nok et måltid med nynning.

 

De støvlene her har forøvrig ingenting med paleo å gjøre, rent bortsett fra dyremotivet. Leopard <3

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!