I helgen skal jeg på treningsworkshop på Oslo Kettlebellgym. Steve Maxwell holder kettlebellkurs på lørdag og bodyweight-kurs på søndag. Jeg gleder meg som en unge, selv om jeg den siste uken har vært i sjaber form og hoster greit stygt her jeg sitter.

Sammen med løping, bikramyoga og crossfit, elsker jeg å trene med kettlebells. Det er funksjonell trening som bygger styrke, smidighet og kondisjon. Dessuten gir deg meg en enorm tilfredstillelse i å for eksempel sjonglere med en 16 kilos kettlebell, eller å få til en ny øvelse.

Jeg har ikke trent siden søndag, da jeg og to venninner kjørte en digg uteøkt ved Frysja i Oslo, før vi badet i elven (mulig derfor jeg ble syk). Økten var som følger: 21 – 19 – 17 – 15 – 12 – 9 – 6 – 3 av burpees og armhevinger (jeg kjører på knærne foreløpig). Mellom hvert sett var det 30 gående utfall. Brukte i underkant av 18 minutter og var full av gress og jord og svette etterpå. Fantastisk!

Det fine med å kunne en del enkle øvelser er at man hvorsomhelst kan kjøre en uteøkt uten annet enn egen kroppsvekt. Kjør hardt og press deg selv på tid, så skal du se du får fortere resultater enn å suse rundt på et ordinært treningsstudio.

Under et bilde fra da Oslo kettlebellgym hadde trening på Sognsvann i øsende regnvær for to uker siden. Vi ser ut som en gjeng galninger. (Sorry dårlig bilde, rappet fra facebook).

Bilder fra helgen kommer snart!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!