Selv en som lever for det meste ganske paleo i hverdagen kan ramle utpå fire dager under Øyafestivalen. Det er mange folk der ute som er striktere enn meg, men jeg elsker tilfeldigvis en god fest med folk jeg er glad i – samt vin (og kremt øl på festival, selvom jeg ikke tåler det).

Så i går var det dags for trening, etter fem dager uten. 100 thrusters a 20 kg og 100 kettlebells-swings (de første 50 med 16 kilo og tohånds-sving, de resterende 50 var enhånds-sving med 12 kilo, alternerende, ergo 50 på hver arm. Jeg bør nok gå opp i vekt snart). Basic stuff, men jærskla effektivt og slitsomt. For meg er ikke 20 kilos thursters særlig tungt … men det er tungt når jeg skal ta 100. Tror jeg var den svetteste personen på Fitness Express i går.

Thrusters er en av de øvelsene som gir mest power output: Fra dype knebøy til å rette opp kroppen og samtidig løfte en vektstang over hodet. Mange misliker denne øvelsen, men jeg liker den skikkelig godt. Den tar jo alt: legger, lår, rompe, kjernemuskulatur, armer. Bare se:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=4OhqIGYqELk&w=425&h=349]

Husk å stram magen! Og kjør på! Mye mer effektivt for armer enn å sitte på en stol og kose litt med en vekt for å få stram triceps…

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!