Hallais,

Nå er det ikke lenge til Crossfit Oslo åpner og jeg gleder meg som en unge! Før jobb i morges trente jeg for meg selv på Fitness Express. Morgentrening er überdigg. Jeg får unna dagens trim og får ettermiddagen fri, og studioet er nesten tom for folk slik at jeg kan svette og pese og ta så mye plass som jeg ønsker. Dagens økt var en selvkomponert deilig greie: 5 runder på tid av 100 hoppetau (enkle, kjører ikke helt double unders … yet!), 20 wall balls med 7 kilos ball (tyngste på FX) og 10 armhevinger (på knærne, jeg var så svak i dag). Tid: 16 minutter. Ikke bra, ass! Og det er en av grunnene til at jeg gleder meg til å trene med andre nørds på Crossfit Oslo – man presser seg selv mer med andre. Hadde sikkert fått tiden ned til 13 om noen ba meg peise på.

Her ser du hvordan man gjør wall ball korrekt. Hva er det med crossfit-videoer og grusom musikk?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=TC2FmcPH64o&w=420&h=345]

En av trenerne på CF Oslo har en blogg med en annen CF-er. Synes posten deres om paleodietten er bra, verdt en titt. Jeg er helt enig i synspunktene de har om LFHC-kostholdet også. Både det, og å telle kalorier, blir for meg en helt feil tilnærming til mat og helse. Å spise LFHC eller telle kalorier for å bli tynn virker å usunt – og lite moro. Da er det vel alltid duket for dårlig samvittighet? Med paleo, derimot, teller man ikke kalorier – man spiser automatisk sunt og treffer før eller senere sin matchvekt. Og tro meg, jevn energi hele dagen, ikke noen trøtte stunder etter en brødfyllt, norsk lunsj.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!