Hola,

I dag var jeg med min såkalte personlige trener på CrossFit Oslo og trente litterann. En paleoblogger som meg burde kanskje ikke innrømme det, men det i dag var en litt sliten dagen derpå-dag etter en del timer i vinkjelleren på en staselig hovedgård i Østfold (middag var paleo: rødt oksekjøtt, yummy!) Likevel kan jeg ikke motstå en god trening. Vi kjørte box squats. Mine knebøy er litt slerkete, grunnet en svært svai rygg, så box squats er visstnok fin-fin måte å trene opp knebøyskills på. Pluss at man er sikret å gå like langt ned på alle knebøyene, siden man setter seg ned på en kasse før man reiser seg fort opp igjen (burde hatt en lavere box enn hva jeg har på dette bildet btw).

Så kjørte vi markløft, jeg øvde litt på box jumps (er litt redd for den kassen, så behøver å trene meg opp) og så: mine to første strikte pullups! Yeah!

Igjen: gleder meg til CFOslo virkelig åpner – selvom det var digg å hele lokalet for seg selv. Kommer til å bli et utrolig rått senter!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!