Hola, godtfolk!

Været i Oslo har vært strålende i dag! J og jeg kjørte uteøkt ved crossfitsenteret, altså rett ved Wallmanns salonger ovenfor Løkka. Er en fin-fin bakke der som smerter i lårene. Ved siden av oss trente en Sats-mann jentemedlemmer på sats. Ser ut som rosa er den store motefargen på treningstøy om dagen (sjæl, foråsiresånn). En dame satt med hunden sin og tittet på oss. Etter hvert kom en narkis med bikkja si og skrek satsfolkene vekk. Vi kjørte 21 – 15 – 9 av kettlebell-snatch (jeg 12 kg; J 16 kg), armhevinger (på knærne, gr). Mellom hver (altså bindestrek) var det spurt opp og ned bakken. Mildt irriterende at min pulsklokke ikke tok tiden! Tror jeg bannet litt for høyt til å være utendørs. J var ferdig på fem blank, jeg sikkert på litt over seks.

Anyways. I dag kom mine rosa vibram fivefingers i posten! Første gang jeg har prøvd å trene med slike i dag. Terningkast seks av seks. Som smør på føttene! (Det er kanskje ikke en god metafor, når jeg tenker etter).

Se så fornøyd! Og herregud så koschli at skoene matcher kjedet og neglelakken!

Skal poste hvorfor forfotsko er bra for deg senere.

Her er skoene i aksjon på føttene mine mens jeg tar en strikt pullup (vel, litt pirk ser man jo). Filmet tre ganger før jeg fikk til. Ble så sint da jeg ikke klarte det at jeg nesten gikk, før jeg tenkte: nå er du barnslig. Så kvinnet jeg meg opp og voila! Lett som en plett. Åsså så blid! (vet ikke åssen jeg snur filmen på youtube…)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=seCk7sEtF2Q&w=420&h=345]

Det morsomste med den videoen er duden i bakgrunnen, trener O, som tar box jumps for seg selv.

Og etter trening: alltid uttøying for å opprettholde og/eller forbedre en fleksibel kropp. Spesielt på morgentreningene for meg selv, synder jeg – tøyer ikke bra nok ut. Man kan godt tøye hjemme, for eksempel på ettermiddagen også. Tøyetips kommer!  Her ligger jeg på gulvet og tøyer skulder og rygg. Legg merke til de smekre rosa detaljene på meg. Nøye planlagt, det der.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!