Hoi,

lite blogging siste uken, opptatt frøken.

Jeg har gode nyheter: jeg skal bli crossfit-trener! (Om jeg klarer test og internt test, that is). Jubel i stua! I november er det sertifisering på Crossfit Sentrum i Sandnes. Frem til det skal jeg gå internt kurs på Crossfit Oslo som inkluderer å være hjelpetrener.

Trenerne på Crossfit Oslo er virkelig flinke (Deriblant J), så jeg har mye å lære. Samt må spreke meg opp litt. To økter i går og Fran i dag samt 500 maks effort roing (1.48 – fornøyd med den tiden!).

Nå skal jeg slappe av med vin og sushi, mer blogging med mer interessant innhold kommer, lover!

Og her er video av Fran på under to minutter. Sjuuuuukt! Jeg tok 25 kilo, og jumping pullups, på 6 min 20 sek.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xJ27XzR3HJc&w=560&h=345]

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!