Forrige mandag, var det vel, prøvde jeg meg på paleobrød i stedet for paleomuffins. Gode greier! Her er min selvkomponerte paleobananbrødoppskrift. Enjoy, folks!

  • 1.5 dl mandelmel
  • 3 dl kokosmel
  • 3 moste bananer
  • 1 stor t-skje bakepulver
  • En god håndfull valnøtter
  • 9 ss kokosolje
  • 3 egg
  • 6 cm vaniljestang (men det er for lite; jeg hadde ikke mer).
  • Et godt dryss kanelpulver

Bland, kna, stek, spis! Om du vil ha et søtere brød kan du tilsette honning.

Vært i konfirmasjon i dag (ja, jeg spiser dessert!). Hviledag i dag. Sant å si føler jeg meg helt ræv, som om jeg skulle vært på grisefylla i går. Gleder meg til trim i morgen. Tror jeg skal ta flere benchmark-øvelser fra Crossfit, type Cindy. I løpet av 20 minutter skal man ta så mange runder som man kan av 5 pullups, 10 pushups og 15 knebøy. Klassisk crossfit-øvelse.

Forresten, tip of the day. Jeg øver meg på å klare enda flere strikte pullups. Trikset er å øve på negativen (altså sakte ned, ikke dra seg selv opp) med vektvest. Bildet er litt dårlig – evil eyes og refleks på vesten, men du skjønner greia. Målet er fem strikte før jul….

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!