Søndag er egentlig den perfekte dagen for å komme seg litt ut i naturen, men når det har regnet så mye som det har i dag er det liksågreit å suse rundt hjemme og så ta en økt på senteret. I dag var jeg trener for to kompiser av meg. Veldig moro! Vi varmet opp før vi øvde på øvelsene som skulle gjennomføres. Økten var som følger:

40 – 30 – 20 – 10 av box jumps og sumo deadlift high pull med 16 kg kettlebell. Imellom hvert sett: 20 walking lounges. En ganske basic økt som fikk mine kompiser til å svette ordentlig. Fikk melding noen timer senere at han ene fortsatt «hostet blod».

Her er en bra video om hvordan utføre sumo deadlift high pull. En flott øvelse!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=MTafqGjSeXk&w=420&h=315]
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!