Trening blir hakket gøyere når man har mål å trene mot. Når man går på trening kan man like gjerne trene mot noe, ikke bare gjøre ferdig treningen for å få det gjort. Selvom jeg er i greit god form er det masse jeg ønsker å bli bedre på: Pullups, pushups, stå på hendene, å bli sterkere, å bli smidigere, overhead squat og generelt bli bedre på olympisk vektløfting. Kondisen min er ganske ok, dessuten er det lettere å bygge opp god kondis enn styrke. Derfor har Jon mekket et styrkeprogram til meg som jeg skal trene i fire uker, som et tillegg til min vanlige trening. Fire dager i uken skal jeg trene dette. Hver uke legger jeg på mer vekt enn forrige. Blir gøy å se om jeg blir sterkere!

Programmet er som følger:

Dag 1

 • Back squat 5 – 5 – 5
 • Shoulder press 5 -5 -5
 • Deadlift 5
 • Oppvarming: Burgener warmup med 20 kilos stang og lett overhead squat 5 – 5

Dag 2

 • Overhead squat 3 – 3 – 3
 • Front squat 5 – 5 – 5
 • Negative pull-ups 10 – 10 – 10 (3-4 sekunder ned)
 • Hang power clean 3 – 3 – 3

Dag 3

 • Box squat 5 – 5 – 5
 • Shoulder press 5 – 5 – 5
 • Deadlift 5
 • Oppvarming: Burgener warmup og øve på hang power snatch

Dag 4

 • Overhead squat 3 – 3 – 3
 • Øve på power clean
 • Max rep push ups 3 – 3 – 3
 • Negative pullups 10 – 10 – 10 (3-4 sekunder ned)

Det er første gang jeg følger et systematisk treningsprogram. Denne uken går med til å finne ut hvilke vekter jeg skal velge. Neste uke øker jeg litt. Og i løpet av fire uker slår jeg forhåpentligvis tidligere rekorder!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!