Søndag var jeg på kafe med en av mine bedre kompiser som bor utenlands. Jeg hadde på meg en cardigan og en hvit singlet, og han utbrøt: Du begynner å bli SVÆR nå ass! Med tilløp til OKSENAKKE! Jeg har nettopp sluttet å snuse og har dermed en litt kortere lunte enn hva jeg normalt har og utbrøt såpass høyt at flere folk snudde seg mot vårt bord: SVÆR? Hva mener du med det?

Maks irriterende! Om jeg hadde spist annerledes og ikke trent og blitt tjukkas hadde ingen sagt til meg: jizez, nå er du blitt feit! Men når en jente får litterann muskler og klarer å løfte halvannen gang sin egen kroppsvekt i markløft, da er det ok å be de bremse siden muskler er ukvinnelig. Det som jeg liker med CrossFit (og Paleo) er at for min del har fokuset endret seg litt fra «hvordan ser jeg ut» til «hvordan presterer jeg». Ergo fra hvordan kropp blir oppfattet av andre, til hvordan kroppen min klarer alle utfordringene en CrossFit-time gir. Jeg trener for min egen skyld, ikke for å se digg ut eller for å slanke meg eller trene vekk kalorier med dårlig samvittighet.

Dessuten synes jeg muskler på jenter er fint.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!