Her er bilder av de tre siste paleo-måltidene jeg har laget.

Middag i går: Fisk stekt i ovn med fiskekrydder. Blomkålris. Stekt sopp og brokkoli. Nam! Har aldri prøvd blomkålris før i går. Godt – og enkelt å lage: rasp opp blomkål, la koke i ca fem minutter.

Kveldsmat i går for Jon (lunsj for meg): Paleopannekaker. Mye bedre enn sist gang foråsiresånn: kokosmelk, kokosmel, fettredusert mandelmel (om ikke blir de så jærskla tunge), kanel, bakepulver og egg. Stekt i hjemmelaget smør. Nam!

 

Frokost i dag: Eggerøre med sopp og skinke. Bønnespirer som pynt og setterrømme. Nam!

Og om noen lurte, slik ser mitt hjemmelagde smør ut. Jeg slumpet (som vanlig): en dæsj setterrømme, litt over en halv kartong kremfløte, litt salt. Mix til det ser ut som krem. Fortsett å mikse til det gulner og skiller seg. Klem sammen smøret og hell av væsken. Elt smøret i en bolle med kaldt vann til det ikke kommer mer væske ut. Jeg skiftet vann tre ganger. Voila – smør!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!