Hola, godtfolk!

Grunnen til at jeg ikke har hatt euforiske treningsupdates på bloggen på ekstremt lenge er fordi jeg har vært skadet og syk. 18. desember pådro jeg meg lyskestrekk da jeg tok 15 – 12 – 9 av toes to bar og squat clean på 40 kilo. De to siste ukene har jeg hatt feber og ræl. Fremdeles har jeg strekk, men mine strategier om å ikke trene etc etc har ikke bedret strekken nevneverdig, så i dag tenkte jeg wtf og stakk på CFO. Jeg skal ikke gjøre øvelser som gjør vondt bare.

I dag har jeg gjort noe som «kettlebell clean lunge» og «kettlebell press» (vi vet ikke om øvelsen har navn) og pullups. Najs. Faktisk litt lykke! Neste helg blir det ski – og den kommende uken skal jeg kosetrene masse.

Gla søndag til alle!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!