Holy macarony (som vi paleo people ikke spiser!) i dag kjente jeg på den derre digge lykken. Du vet, den godfølelsen som dukker opp av de små tingene i tilværelsen. Og den kom fordi jeg i dag endelig kunne ta en ordentlig tøff økt, ikke koseøkt som jeg har tatt i det siste – selvom det er bedre enn ittno.

Fem runder på tid av dette: (dvs en runde inneholder følgende punkter)

  • 40 kg power clean, 5 stk
  • 70 kg prowler push, 25 meter
  • 5 burpees
  • 70 kg prowler push, 25 meter

Det tok meg 11 min og 47 sekunder. Ikke storveis tid, kanskje, men ohlala. Prowler push får opp pulsen helt utrolig, burpees har jeg ikke tatt siden jeg ble skadet, og 40 kg power clean synes jeg selv er helt ok – har aldri tatt tyngre faktisk. Svett Sara og lykkelig Sara. God stemning.

Her er video av Coach Burgener som viser hvordan man gjør en power clean:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mCUmi2oqlvA&w=420&h=315]

Lysken er nemlig på vei til å bli bra igjen! I går var jeg på behandling for andre gang hos Einar, naprapaten på CFO, hvilket funker veldig bra.

Så får vi se om det blir skitur på meg i helgen. Håper det. Har lengtet etter å gå på ski siden snøen forsvant i fjor.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!