Black class på CrossFit Oslo er kun for inviterte. Der må man kunne alle ulike CrossFit-øvelser i tillegg til å være sterk nok til å gjennomføre en økt RX’d. RX’d betyr «as prescribed». Om en økt inneholder clean på 45 kilo for jenter, må man ha styrken til å ta en clean på 45 kilo. Eller kunne ta pullups uten bånd. Jeg er sånn passe sterk og sånn passe sprek, men ikkeno’ å virkelig bruse med fjærene for. Noe skalering må til, men ønsker man å konkurrere funker det ikke med skalering. Sist black class jeg var med i, før jul, endte med angryface. Toes to bar var ikke min favoritt.

Furtegurine!

I dag var jeg endelig tilbake. Vi kjørte en benchmark wod. Alle benchmark wods i CrossFit har jentenavn. (Om de har guttenavn, er det herowods, hvilket betyr lange økter oppkalt etter noen som ikke lever lengre. True story). Dagens jentebenchmark het Elizabeth og er 21 – 15 – 9 av power clean på 43 kg for jenter (61 for gutta) og ring dips. Nå ære sånn at må jeg ikke så er det ikke alltid jeg gidder å gjøre det, hvilket betyr at jeg ikke kan huske å ha tatt en ringdip i hele mitt liv. Både jeg og Charlotte – vi var kun to jenter som kjørte økten i dag – skalerte ringdips med bånd. Timecap på 10 minutter, jeg krabbet meg såvidt innenfor på 9.48. Så jadda. Digg å være tilbake. Neste uke skal jeg sparke bak (kicke ass lzm).

Bilder er etterlyst, her kommer noen, jeg får bare beklage den dårlige bildekvaliteten, htc.

Før WOD i den snasne tøyestillingen jeg har fått av naprapatgeniet Einar.

Ringdip med bånd, bunnposisjon

Ringdip med bånd, topp-posisjon.

I morgen er siste dag av paleo challenge! Jeg gleder meg til et glass vin.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!