Det er skikkelig luksus å trene med Christer. Christer Idland er instruktør på CFO og en av Norges beste Crossfittere. I dag skulle han kjøre ymse gøy før han tok på seg dressen og dro på sekstitallsfest (edru, seff) og jeg ble med. På treningen altså. Å bli terpet på i teknikk av en pro er alltid bra!

Vi kjørte 20 minutter med snatch hvor vi jobbet oss opp mot maks. Vet ikke hva Christer endte på, men det var mer enn mine stusselige 37.5, en vekt jeg ikke skryter av. Så kjørte vi en snatch balance og to overhead squat. Fem sett hvor vi jobbet oss opp i vekt. OHS har gått fra å være hatøvelse til å bli en øvelse jeg faktisk liker litt. Den tar alt: legger, lår, core, rygg, skuldre, armer, balanse, konsentrasjon… Loves it. Tilslutt avsluttet vi med back squat, 5 sett av 2 repetisjoner. Jeg har ikke tatt back squat på evigheter, og hadde i sine harde tider 1RM (maks på en repetisjon) på 80 kilo. Skryter heller ikke av det, ass. Den tror jeg har økt nå, i dag tok jeg væffal 2 sett av 2 på 70. Må øve på å gå dypere ned. Christer har så og si perfekt teknikk og gønnet på med 140 + i vekt. Han er en maskin! Og poset villig vekk! Jeg har snart like stor biceps som Christer.

Det er min vektstang. Neida. Joda. Neida.

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!