Jeg hadde bursdag i går ga meg selv en nice økt i bursdagsgave: filthy fifty. Komfortsone som jeg er jakter jeg ikke pukie når jeg trener, så tiden min ble ikke noe å skryte av. Dette er filthy fifty:

  • 50 Box jump, 24 inch box
  • 50 Jumping pull-ups
  • 50 Kettlebell swings, 16 kilo
  • Walking Lunge, 50 steps
  • 50 Knees to elbows (jeg skalerte her)
  • 50 Push press, 20 kilo
  • 50 Back extensions
  • 50 Wall ball shots, 10 kilo (jeg skalerte til 6 kilo)
  • 50 Burpees
  • 50 Double unders

Jeg er litt støl i armene nå, digg! Får bare satse på at Black class ikke er grusomt hard i dag.

 

Ble vekket til paleofrokost og fikk paleomiddag (nesten) servert av min gode mann i går.

Frokost: egg, bacon, stekt søtpotet og løk. Dette kunne jeg gjerne våknet opp med hver dag …

Middag: Ytrefilet, grønnsaker i ovn og stekt sopp. Og et glass vin. Lykke.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!