Mange av oss CrossFittere er veldig opptatt av PRs, altså personal records. Det er en av grunnene til at vi logger alle treningsøktene i egne bøker eller på Beyondthewhiteboard. Hver gang en ny rekord blir satt, det være seg å klare å ta en double under (hoppe med hoppetau, tauet to ganger under for hvert hopp), eller legge på flere kilo i markløft, eller gjøre en benchmark wod på kortere tid kjenner vi oss veldig stolte.

Derfor har vi en «Wall of fame» på CrossFit Oslo, hvor de tre beste jentene og guttene får navnet sitt påskrevet på ulike øvelser, så som Fran, Cindy, max effort pullups, CrossFit total, 500 meter roing …

Bilde

I forgårs tok jeg en ny PR på 500 meter roing, jeg slo min forrige tid med tre sekunder. Det høres kanskje ikke så bra ut, men alle de som har rodd 500 meter roing på maks vet at den øvelsen er skikkelig pain. Selv jeg, som liker roing synes 500 gjør vondt.

Jeg er, som du ser nedenfor, på førsteplassen på 500 meter roing og ville gjerne bekrefte for meg selv at jeg fortsatt fortjener plassen.

Bilde

Og med Camillas kyndige komigjennå fikk jeg ny tid: 1.43! Beat that MFs! Og jeg døde ikke på meg en gang! På beyondthewhiteboard er jeg på 59. plass av 845 kvinner som har registrert denne øvelsen. Bortsett fra roing er jeg på tredjeplass på CrossFit total (max styrke av knebøy, markløft og skulderpress). Det er det! Det er en bønsj med spreke jenter som trener på CFO, så jeg regner med hard konkurranse fremover og mange nye navn på wallen. 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!