I morgen begynner CrossFit Games – The Open. Open er første kvalifiseringsrunde til CrossFit Games; VM i CrossFit. Fem uker fremover blir det publisert en økt i uken som må gjennomføres. Har man meldt seg på kan man sammenlikne seg med deltakere fra hele verden. På CrossFit Oslo er vi over 20 påmeldte! Vi som er i Black Class kjører økten på torsdager, for det er da den blir lagt ut. De andre kjører på søndager, med folk fra BC som dommere.

Her er en skikkelig amerikansk video om the games. doyouhavewhatittakes lzm?

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=mMi_U49yJoE]

 

Og ergo – jeg har meldt meg på. Det er utenfor komfortsonen, foråsiresånn.

Update fra Black Class kommer under hele Open! Forvent blod (opprevne hender), svette (sier seg selv) og tårer (lykketårer, seff).

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!