I dag har noen av oss jentene som trener på CrossFit Oslo spilt inn video. Coming soon to a theatre near you! Om jeg skal si det selv, og det kan jeg jo på min egen blogg, er vi en gjeng med snasne og spreke frøkner.

Heiteste pyramiden ever

Gruppeoppvarming før WOD lzm

Camilla filmet og hadde med sin egen livvakt for anledningen.

Camilla tar rollen som fotograf seriøst. (legg merke til rene sokker)

Ida er nok et bevis på at CrossFit-jenter ikke bare er spreke, men også good lookin'

Terta og meg

Hjernen bak videoen, Camilla, og undertegnede. Rosabanden, som vi også kalles.

Terta, aka Nathalie, i ferd med å gjøre en muscle ups. Rrrrrespekt!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!