I går var jeg endelig på Bikramyoga igjen. Ah og sukk. Da jeg bodde i London trente jeg Bikram jevnlig, og også en stund her i Oslo, spesielt da BYO åpnet i Oslo, men CrossFit har tatt litt over det siste året. Nå har jeg kjøpt klippekort og skal prøve en Bikramtime i uken.

Litt morsomt i går var at han som var treneren i går, Joachim, trente meg i London også. Studioet i Shoreditch var litt mer shabby og skittent enn her i Oslo, men det hadde sin sjarm. Jeg elsker Bikramyoga. Det var SÅ godt å få strukket og svettet i går.

Det her er min favorittøvelse:

Og her er alle de 26 øvelsene som vi går igjennom hver gang, 90 minutter, i et 40 graders varmt rom. Lykke i sjel og kropp.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!