Et lite innlegg om dagens frokost og dagens middag.

Når jeg har mulighet, venter jeg gjerne noen timer med å spise frokost. I dag hadde jeg hjemmekontor tidlig på dagen og drakk en kopp kaffe og vann til jeg ble sulten. Da lagde jeg en frokost selv vegetarianere kan bli stolte av, vel og merke om de spiser økologiske egg: jeg stekte en avocado i et par minutter og helte deretter på to piskede egg. Vips, ferdig. Tilbehør var mine økologiske paleoknekkebrød med økologisk pesto oppå. Yummy for my tummy! Dessert var et halvt økologisk eple. Makan til økologisk om dagen, men vi har handlet mer økologisk fordi det smaker godt. Blant annet. Jeg kan ikke mye om økologisk mat, men jeg liker at maten er så ubehandlet og naturlig som mulig, og da havner vel økologisk mat i den kategorien.

Bilde

Middagen i dag sto Jon for. Det kan vi like. Han slumpet sammen:

  • Kyllingfilet
  • Bacon
  • Epler
  • Løk
  • Hvitløk
  • Blomkål

Først tok han blomkålbiter i ovnen. Han hakket epler og løk og puttet det inne i kyllingen, og surret bacon rundt. Dette stekte han litt i en panne, før han puttet det, sammen med masse hakket hvitløk, løk og epler, i samme form som blomkålene var i. Kvarter i ovnen: middag. Diggness.

Bilde

Jeg har også laget en ny, forbedret versjon av mine paleoknekkebrød: addet litt rosiner og tørket aprikos. Jærskla godt.

Ha fin kveld, pipl!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!