… eller hvordan jeg varmet opp til å gjøre Open wod 12.3 igjen.

Jon har vært på kurs og kettlebellsertifisering level 2 hos Steve Maxwell i helgen mens jeg har holdt fortet. Dette er hvordan en Crossfitfrue bruker en vårlig hviledag.

Opp kl 0715 (!) for å lage omelett (ikke avbildet, men god) til mannen før han fyker avgårde. Vasket leilighet og hvitvask.

Kl 1100. Danse til Ice Ice Baby og ta bilde av dagens outfit.

Kl 1120. Møtte Silje (ikke avbildet, men vakker) til litt sengetøyshopping og lunsj. Vi gikk på Bacchus i Kirkeristen. For de av dere som spiser kaker og sånt anbefaler jeg Kahluakaken der. Såvidt jeg husker er den eksepsjonelt god. Vi spiste hver vår burger. Kjøttet på burgeren gjør Bacchus til et bra burgersted for oss carnivorer.

Jeg bestilte vanlig burger, uten ost. Friket ut med å spise litt poteter, men ikke brødet.

Silje spiste lammeburger. Hun spiste opp brødet men ikke kjøttet.

Kl 1300. Møte Stine (ikke avbildet, men vakker) for kaffe i solen.

Kl 1500. Hjemme med dagens fangst.

Sengetøy fra Åhlens. Grei kvalitet. Rosa putevar kjøpt ironisk.

Ny treningsdagbok, en skrivebok til paleoprosjektet mitt og en Kunderabok jeg ikke leste ferdig på IB back in the days, men som jeg til stadighet siterer fra (muss es sein, muss es sein? Ja, es muss sein) og derfor føler jeg burde lese helt ferdig.

Kl 1600. Ta bilde av meg selv i joggisen min. Jeg har aldri gått i joggis før, men så fikk jeg denne fra Reebok og nå går jeg til butikken og til trening med den og føler meg ganske kul. Liker at den sagger.

Kl 1605. På tide å lage nok en skinkestek.

Mellom rå skinkestek og ferdigstekt skinkestek, vurderte jeg å kaste tulipanene, men jeg leste i stedet DN lørdag og drakk kaffe.

Kl 1805: Skinkestek ferdig, middag for crossfitfrua.

Kl 1830: Foamrolle boddyn. Har en litt lei akilles, så smadret leggen med ballen.

Kl 1905: Dagens tredje outfitbilde, på vei til Oslo mekaniske for å treffe Silje, Kamilla og Ingrid (ingen avbildet, alle vakre og smarte og verdens beste jenter).

Kl 2330. Loppet av CityTaxi på vei hjem. Havnet nesten i trøbbel da jeg mente Oslotaxi var billigere og sa at jeg aldri hadde betalt så mye før og ble litt (vel) hissig i stemmen. Spiste litt skinkestek, drakk vann, tok Omega 3 og magnesium og kubbet. Jon sov.

Kl 0930 i dag: Våknet og var ikke særlig klar for open 12.3. Hørte på Ice Ice baby igjen, opptil flere ganger.

Så dro jeg på senteret og var skråsikker på at jeg kom til å klare flere runder enn sist. På den første runden gikk toes to bar som en lek. Men i dag slet jeg mer med chest to overhead anyhow; sliten. Resultat? Likt som fredag, minus en repetisjon. Hvagirumeg lzm.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!