Mamma sendte meg mail i morges. Hun bor jo i Tyskland og har vært på Paleo siden nyttår, deriblant 30 dagers paleo challenge. Her er mailen hennes som gjør en datter stolt og rørt!

Hei datter,

har akkurat vært innom bloggen din igjen og må bare sende en liten mail og si jess jess jess. Etter toogenhalv måned med 95 prosent paleokosthold her i huset er ståa så grei at vi forstetter med det.

Min mann har gått ned i vekt (6-8 kilo) og føler seg utrolig bra. Han er hvert år 2 uker på «bissnissreise» i Australia og det er ganske slitsomt, men denne gangen kom han hjem – uten å ha lagt på seg – ikke så sliten – og jet-laget var mindre en noen gang. Som han sa, det ser ut som
kosten har virket inn!

Jeg vet ikke hvor mye jeg har gått ned i vekt men nok og pga trening har jeg fått på meg muskler som tilogmed synes (på en nokså voksen skrott). Og det er så utrolig deilig, jeg merker god forskjell på golfspillet mitt. Og jeg er ganske sikker på at det ikke bare er treninga!

Har et par venninner nå som er ganske-så-nygjerrige-på dette kostholdet!

Måtte bare fortelle det.

Masse klemmer Paleomamman din.

 

Er ikke det fine ord så vet ikke jeg!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!