Kom over denne videoen i dag, om Dr. Terry Wahls som var nesten sengeliggende med MS før hun endret dietten til hunter gatherer-dietten, altså paleo, og som nå er frisk. Det er så GODT å se gode bevis på at et kosthold fullt av grønnsaker, fisk og kjøtt er bra for helsen. Det er ikke noe jeg preiker om for å ha min greie, eller for å være sær når jeg takker nei til bakevarer. Paleokosthold er noe jeg følger for å ha en så optimal helse som mulig, og som jeg prøver å overbevise hele det ganske land om, og om du har sytten minutter til overs (og det har du jo!) anbefaler jeg å se hele denne ted-talk’en. Ok? OK!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=KLjgBLwH3Wc&w=420&h=315]
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!