Jess, så var Games Open over for min del i år. 12.5 ble unnagjort i dag. Pull-ups er min største goats (goats = hva du ikke kan så godt), og da jeg våknet til morgenen i dag var det melding fra kollega Camilla at dagens wod inneholdt nettopp pullups. Chest to bar, sådan, ikke bare nesetippen over kanten. Jeg gikk i dusjen og furtet og fyret meg skikkelig opp at jeg mislikte CrossFit, ikke gadd å gjøre økten, skulle bare begynne med jogging og yoga igjen, dumme folk som lager games-økter, teite meg som ikke har øvet mer på kipping pullups, osv osv. Men så snudde det takket være Camillas positive meldinger (inkludert litt kjeft) – det er jo bare å gjøre så godt man kan. Og økten inneholdt jo thrusters, min favorittøvelse.

Men først, et sammendrag. Advarer deg nå: dette blogginnlegget inneholder ikke bilder.

Open 12.1: 7 min amrap burpees.

Mål: klare 100.

Resultat: 86.

Her gikk jeg i kjelleren. Jeg mener fortsatt jeg burde klart over 100. Men men.

Open 12.2: Snatch, time cap 10 min


Mål: klare over 60 repetisjoner. Resultat: 61 rep og ny PR (personal record)

  • 30 rep på 20 kg
  • 30 rep på 35 kg
  • 1 rep på 45 kg

Her var jeg i sonen. Beste økt så langt. Utrolig gøy! Kom også på delt andreplass på senteret, hurra!

Open 12.3: 18 min amrap av 15 box jumps, 12 shoulder to overhead 34 kg, 9 toes to bar


Denne tok jeg to ganger, med likt resultat. 178 repetisjoner, hvilket innebærer 4 runder, 15 box jumps, 12 shoulder to overhead og 7 toes to bar. Toes to bar var min goat her (sjokk; alt som har med kroppsvekt å gjøre). Box jumps og shoulder to overhead var forholdsvis izipizi. Morsom økt, åkke som.

Open 12.4: amrap 12 min av 150 wallballs 6 kg, 90 double  unders og 30 muscle ups.

Mål: Klare omtrent 90 DUs, siden jeg liker wallballs.
Resultat: 150 wallballs og 3 DUs.

Ikke særlig fornøyd. Ryggen min detter av på midten av wallballs, men det er ingen unnskylding. Ikke bra nok. Var keen på å ta den igjen, men var for støl til å utsette meg for det. Angrer litt på det.

Open 12.5: Fran-ladder: 7 min amrap: 3 thrusters 30 kg, 3 chest to bar pullups, 6 – 9 – 12 – 15….

Så i dag tenkte jeg at om jeg klarer 9 pullups til sammen, da skal jeg være fornøyd.

Resultat: til sammen 10 pullups. Hurra! Thrusters på 30 kilo er lett for meg, så de tok jeg unbroken og kjapt, og med squat clean da jeg tok vekten opp fra bakken. Pullups tok jeg en og en. Jizez, her må det jobbes. Men ok fornøyd. Denne hadde jeg kjørt igjen om jeg hadde hatt mulighet, men siden vi drar til Madeira lørdag går ikke det. Om jeg da ikke tar det igjen på senteret i morgen..hm..

Konklusjon

Konklusjon er at jeg må jobbe mer med mine goats! Og at konkurranse er sabla morsomt. Det er utrolig god stemning i Black Class (konkurransepartiet på CrossFit Oslo) på torsdager, og på søndager hvor alle andre kan prøve seg. Det er gøy å teste hvordan man ligger an, både på senteret (jeg er vel blant topp fem tror jeg) og i verden (ikke topp fem, foråsiresånn).

Håper CrossFit Oslo klarer å kvalifisere et lag til Regionals, for jeg er keen på å være med på laget *smilefjes*

En annen ting er at jeg merker veldig på formen når jeg må presse kroppen og sjelen hardt om jeg har hatt et bra nok kosthold eller ikke. Kosthold ligger i bunn for alt! Shit in, shit out!

Koz

Sara

 

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!