I går lagde jeg, om jeg skal si det selv, en skikkelig god kyllingsalat. Jeg har veldig lyst på grønne blader om dagen samt litt lett mat, og da passer jo en salat perfekt. Jeg mekka litt ekstra mye slik at jeg kunne ha lunsj i dag, men Jon spiser ca like mye som Elvis Presley gjorde (bare litt bedre kosthold) så rester var bare å glemme.

Ingredienser

 • 2 svære kyllingfileter, deles i avlange smale biter
 • 2 fedd hvitløk, hakkes
 • 1 avocado, deles i biter
 • 1/2 squash, kuttes i biter
 • Feldt-salat (min favorittsalat!)
 • En grønn bladsalat til; jeg brukte hjertesalat
 • 1/2 rød paprika, deles i små biter
 • 1 boks cherrytomater, hver småtomat deles i fire deler
 • 1/2 pakke bacon, hakkes i småbiter
 • En håndfull solsikkekjerner
 • Saltz und pepfer og sitron som smak.
 • (Burde vært en hjemmelaget dressing, ass)

Bland feldt-salat, hjertesalat, tomat og paprika. Klem saften av en halv sitron oppå. Det ser ca sånn her ut. Da jeg tok dette bildet mente Jon at jeg som fotograf måtte rydde bakgrunnen bedre. Mulig han har rett, asså, men det viser væffal at vi kaster grønnsaker i riktig pose, nemlig den grønne! Og med vårt grønnsaksforbruk blir det noen poser i uken, foråsiresånn.

Stek kyllingfileten og hvitløk på svak varme. Putt etter hvert oppi squashen, avocadoen, bacon og solsikkekjerner og la det bli ferdig mens du drikker et glass vann ellerno.

Sleng det stekte over det andre, inkludert stekesky for litt ekstra smak og server! Husk: om du spiser mat med en storspiser gjelder det å gribbe til seg mest mulig kjapt. Det gjør jeg.

Nå skal jeg forberede middag: koteletter italian style (lzm) før jeg skal jogge ned til CFO for en treningsøkt. Hadde tenkt til å hvile boddyn i dag siden jeg har trent tre dager på rad, men så er dagens WOD så vond og kjip at jeg ikke klarer å holde meg borte:

5 rounds for time:

 • 50 jump and touch (45 cm)
 • 40 air squats
 • 30 situps (damnit, jeg får gnagsår av halebeinet og det gjør vondt å dusje i dagesvis!)
 • 20 push-ups
 • 20 pull-ups

Gotta love it! I tillegg er mannen trener så da har jeg noe digg å se på mens jeg svetter.

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!