Tidligere i år initierte venninne og CrossFit-kollega Camilla en video hvor mange av CrossFit-jentene i Norge er med. Du husker kanskje dette innlegget, hvor flere av oss som trener på CFO deilet oss i snasent treningstøy? Nå kan du endelig se resultatet! Camilla fikk jenter fra ulike bokser i Norge til å filme seg selv og sende til Camilla, som redigerte det sammen. Hvorfor hun ønsket å lage filmen kan du lese om på bloggen til CrossFit Norge. Foråsiresånn, hadde jeg vært singel gutt hadde jeg begynt å trene CrossFit sporenstreks!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=vZ6zhcesLfE?rel=0&w=853&h=480]
Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!