I påvente av blogginnlegg om gårsdagens restaurantbesøk titter jeg innom for å si at Paleoliv er på Facebook! Bli fan! Jeg skal prøve å legge ut linker som jeg kommer over i løpet av en dag (siden jeg nerder mye på verdensveven) og som jeg sjeldent blogger om, og kanskje håpløse bilder av mat og trening tatt med min htc-mobil. Dessuten er det kanskje en enklere kanal for kommunikasjon med lesere enn på en blogg?

Forøvrig kan jeg si at jeg intervjet den ene eieren av Sauvage i går, Boris, og fikk komme inn på kjøkkenet og se. Veldig moro! Skal prøve å få ut av ham oppskriften på sjokoladedesserten vi spiste i går. Den var så god at jeg vurderer å flytte til Berlin …

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!