Jeg er fan av slumpemiddager. Kjapt, enkelt, sunt og gæli. Så også disse kyllingkjøttkakene, eller hva det kan kalles. Jeg bruker ikke kjøttdeig så ofte; det er jo ikke kvalitetskjøttet som går i kverna, men noenganger er’e godt med ferdigtygget mat. Og disse her ble riktig så gode. Passet knall til den hjemmelagede salsaen jeg lagde her om dagen, og til ymse stekte grønnsaker. Det ble åtte kaker tilsammen, så jeg spiste noen også rett etter trening. Superenkle å lage, smakfulle og ser for meg at det er perfekt turmat.

Ingredienser:

  • 1 pakke kyllingkjøttdeig
  • 1/2 pakke fersk spinat
  • 2 fedd hvitløk
  • Litterann revet, fersk ingefær
  • 1/3 chili
  • 1/2 rødløk
  • Litterann salt og pepper

Rør alt sammen til en god deig.

Stek.

Spis.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!