Jeg tar som regel bilde av maten jeg spiser, men alt fortjener ikke egen bloggpost. Jeg liker jo at matlagingen går kjapt unna i hverdagen, spesielt når jeg har andre ting på agendaen enn å mekke mat. I dag syklet Jon og jeg til Bygdøy og hadde med oss kyllingkaker med spinat og godsaker i. Jeg hadde planer om å ta bilde av maten og oss i matchende outfit, men bloggpro som jeg er glemte jeg kamera. Vi hadde på oss hvite converse, blå jeans, hvit tskjorte og blå skjorter begge to. Og hjelm. Glem aldri sykkelhjelmen, kids. Hadde de hatt sykkel og hjelm i steinalderen er jeg sikker på at de hadde brukt begge ting.

Dagens middag var stekte grønnsaker (Jon er ekspert på å få grønnsaker perfekte!), kyllingkaken og hjemmelaget guacamole.

En frokost hvor jeg prøvde å lage suffle med kun egg og fiberhusk. Ikke noe å servere på en michelinrestaurant. Tilbehøret var godt, da.Tips om hvordan man lager suffle uten melk og mel mottas med takk!

Dessert av kokosmelk og frosne skogsbær. Putt i blender og nyt!

Middag her om dagen. Med fetaost; ergo ikke strikt paleo. Kyllingfilet (stekt av Jon, han er god til å steke disse filetene), vårens diggeste grønnsak nemlig asparges, stekt kål og løk, og salat.

Dagens frokost: Omelett ala Jon. Besto av bacon, løk, purre, brokkoli og avocado. Digg start på dagen!

Lunsj her om dagen. Jeg spiser asparges så ofte jeg kan!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!