Dette var dagens mål:

Og dette er hva jeg har gjort i dag:

Tommel opp!

Så over til noe helt annet.

Hotelliv gir meg tid til å brife i det lokale vektløfterrommet. Neida. Joda. Neida. Og det gir meg tid til å se litt på tv mens jeg tøyer (asså driver med mobility. sjekk mobilitywod, folkens!) Og det gir meg gode muligheter til å enkelt spise paleo. Jeg vet at mange synes paleo, eller å unngå sukker/gluten/melk på reise kan være en utfordring. Her er mine tips:

  • Spis en skikkelig bra hotellfrokost. Jeg lasser opp med egg, skinke, grønnsaker og frø/nøtter. Nok fett og proteiner = lettere å unngå fristelser senere på dagen.
  • Let frem tyven i deg og rapp med deg noen egg, litt frukt og/eller litt nøtter til senere. (Håper ingen fra hotellet jeg bor på leser dette).
  • Til lunsj eller middag: si tidlig i fra til servitøren at du ikke spiser visse ting og be om erstatning. Frukt funker som dessert og du kan be om grønnsaker i stedet for poteter. Selv har jeg bare hyggelige erfaringer med å si i fra. Følte meg sær i begynnelsen, men nå går det greit. Heller det enn å spise ting kroppen ikke har sansen for!
  • Motstå å falle for brødfristelsen om det blir satt foran deg før lunsj/middag. Ja. Ikke ta den biten.
  • Ha nok sunn snacks på hotellrommet i tilfelle du blir sulten. På rommet mitt har jeg to avocadoer, noen nøtter (seff som ikke er stekt i dårlig olje, og som ikke er saltet) og blå bris for å skjemme meg bort litterann.
  • Ta med deg mat til flyreisen. Om du ikke skal fly Qatar airways, da. Da er det bare å dig in! (nesten)
  • Lag en liten strategi og hold deg til den. Om du blir fristet: husk – det er en grunn til at du lagde strategien …

PS: Jeg brifet ikke i vektløfterrommet asså! Jeg løftet like mye i markløft som en av dudene der, bare.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!