… og litt yngre!

For tiden er jeg frilans konsulent for RAW performance, som jobber med mental trening. Som man trener seg på en ferdighet, eller fag, eller til å ta tyngre knebøy, eller løpe et maraton raskere, må det mentale trenes på. Det er flotte damer jeg jobber med, og i dag fikk de smake en hard økt ala Sara. Dette var resultatet:

De kjørte en økt to og to sammen, 10 minutters arbeid, uten pauser. Bra jobbet, girls! Jeg hadde ikke tenkt å trene i dag, men etter å ha sett lykkefjesene etter endte ti minutter, måtte jeg ta en litta økt for meg sjæl. Her er gutterommet på det lokale treningssenteret:

Jeg tok fem sett med ti repetisjoner av markløft på 60 kg. Det er noe jeg vanligvis ikke ville gjort – som regel kjører jeg tre eller fem repetisjoner av tyngre vekt, eller har ca samme vekt i en metcon. Etterpå tok jeg tre sett av fem rep negative pullups, slik at pullupsen min skal bli bedre. For gode tips om pullups, forresten, sjekk CrossFit-fruens blogg!

Det blir litt mye trening og lite mat siden jeg får servert frokost, lunsj og middag disse ukene. Lover å mekke no god paleogrillmat i helgen!

Så kan jeg avslutte med at jeg gikk glipp av Fotballfruen her om dagen. Vi var i Brevik et par timer etter at hun var der, til og med på samme sted. Sånn går no dagan.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!