Jeg er velsignet med en kjekk kjæreste som er knallgod til å lage burger. Ypperlig kombo, spørrumei! Som hovedregel velger jeg rene kjøttprodukter til middag, men en gang iblant er’e digg med burger. Forøvrig har jeg en pågående test av burgere i Oslo – om du vet om et sted som har digg burger si i fra!

Etter et par forsøk fra min side har Jon tatt over burgeransvaret i heimen. Det er nok best så. Lørdag prøvde han seg på en ny versjon, med nøtter! I kid you not. Glemte å ta bilde av selve kjøttdeigblandingen, dessverre.

Jons burgerbonanza

  • Kjøttdeig, halv kilo eller så
  • Valnøtter, en liten neve kanskje (aner ikke, faktisk)
  • 1/3 rødløk
  • 2 egg
  • Salt og pepper etter behov

Hakk nøtter ganske smått, bland inn i kjøttdeigen sammen med resten av ingrediensene. Elt godt. Stek på grillen.

Vi hadde grillet squash og sopp som tilbehør, samt en gedigen salat med masse grønne blader, avocado, tomater og paprika, med olivenolje- og balsamicodressing.

Kan forøvrig meddele at helsefrøkna er forkjølet, derfor ingen treningsupdate den siste tiden. Gleder meg som en unge til å røre på boddyn igjen.

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!