Det har vært noe stille på bloggen den siste tiden fordi jeg har mye å gjøre. Jeg har en tendens til å virkelig gå all in – og så ryke på en smell etter en tid med hardt arbeid. Forrige søndag, feks, ble nesten utelukkende brukt til soving, og i dag har jeg gått rundt med en hammer i hodet. Ergo: fokus på å sove nok og koble ut når jeg kobler ut. Lite søvn er ikke bra for kropp eller sjel, samme med for mye stress. Og man er selv ansvarlig for egen helse.

Fordi det er lørdag i dag anbefaler jeg å spise litt lørdagsgodt. Selv synes jeg frokostdessert kan være en god ting, altså dessert etter frokost. I dag lagde Jon eggerøre og bacon til frokost. Til dessert blandet jeg kokosmelk, raw kakaopulver, valnøtter og skogsbær i en skål og koste meg med til DN. Anbefales! Uten sukker og melkeprodukter = dessert som er sunn og god. Det ser kanskje ikke så godt ut på bildet, men …

 

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!