I dag har vært en batteriladedag. Det innebærer følgene:
Å slumre i en time minst etter at klokken har ringt og stå opp når Jon sier at frokosten er klar.

20120616-182219.jpg

Å deretter dra til Vulkan for å klatre. Kom meg ikke opp på toppen i dag heller, tydelig har jeg litt sånn derre høydeskrekk. Men se så høyt!

20120616-182604.jpg

<a

Etter det dro vi til CrossFit Oslo, hvor jeg traff fine folk jeg ikke har sett på altfor lenge og hvor jeg fikk kost meg med wallballs, toes to bar, box jumps, cleans, ghd situps og prowler push.

Nå leser jeg dn, drikker digg kaffi, og i kveld skal vi teste maten på Oslo Spiseforretning.

Bildet under viser gårsdagens middag. Har litt å feire om dagen – og det er viktig å feire både stort og smått! – så vi lagde hjemmelaget burger, guacamole og salsa og hadde champagne og verdens beste Silje på besøk. Paleoish, mtp fetaost i salaten og poteter …

20120616-183414.jpg

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!