Vi hadde fireretters på Oslo Spiseforretning i går. Jeg valgte å ha litt melkeprodukter i forreten, som var kamskjell, og smakte på ostene som Jon hadde til dessert. Jærskla gode. Geitmuggosten var nesten legendarisk!  Ellers gikk det helt fint å spise paleo. Jeg er fan av å spise en fornorsket paleo, dvs bruke så mye som norske råvarer og norsk mattradisjon i paleokostholdet mitt. Oslo Spiseforretning har et norskt, tradisjonsrikt kjøkken, derfor var det gøy å sjekke ut restauranten. Om du har lyst til å svi av et par lapper kan jeg trygt anbefale stedet. (Dog, om du ønsker en restaurant som har et fint interiør … er kanskje ikke Oslo Spiseforretning stedet, etter min smak.) Jon og jeg er som to støvsugere når det kommer til mat, så når en jente på nabobordet kun spiste opp halvparten av fisken sin var vi litt sånn: gåjjeanåikkespiseoppmaten???

MEN! Det jeg skulle skrive om i dag var Whole9Life. Jeg er innom nettsiden titt og ofte; den er en super kilde til informasjon. Melissa og Dallas har nettopp gitt ut boken It starts with food, som er på vei hjem til min postkasse as we speak. Det gleder jeg meg til. På bokens nettside er det en masse gratis ressurser som jeg anbefaler alle nysgjerrige paleoliv-lesere å titte innom. Handleliste, startguide, paleo for vegetarianere, måltidsplanlegging og mye mer. Ta for dere!

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!