I går kjørte jeg en ganske lang wod, på tyve minutter. I CrossFit er 20 min nemlig en ganske lang økt. Denne økten kan gjøres overalt og du trenger ikke noe annet enn å ha med din egen kropp.

20 min amrap (as many rounds as possible) av:

  • 5 burpees
  • 10 situps
  • 15 knebøy

Kom på da jeg tok den første situpsen at jeg fremdeles var støl etter lørdagens toes2bar og ghd-situps, men pyttsann. Jeg fikk nesten 19 runder. Det betyr 190 situps og jeg tør nesten ikke tenke på hvor mange knebøy. Godt fornøyd med den! Jeg blir sånn her når jeg trener og etter trening. Og egentlig når jeg tenker på at jeg skal trene.

Hei sveis!

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!