I går hadde jeg en lykkelig løpetur i Langesund, det var så fint! Jeg løp fra hotellet til friområdet på spissen hvor man ser rett ut i havet. Der stanset jeg og hørte på en sang av Belle & Sebastian som gikk på repeat som attenåring, og kjente at jeg toppet lykkeskalaen og vel så det. Lårene mine, derimot, var ikke fullt så fornøyde, men de har ikke vetorett uansett.

En nettside jeg titt og ofte er innom for å skaffe meg informasjon fra er paleohacks. Her kan du søke etter all slags paleorelaterte spørsmål og svar, og om du mot formodning ikke få svar på det du lurer på er det bare å poste et spørsmål. Det er mange ivrige paleoistaer og paleoister der ute som ivrer etter å dele kunnskap og erfaring.

(Bilde tatt fra freefitguy.com)

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!