Hola, paleopipl!

I går var jeg sammen med andre CrossFit-folk på Black Box på Furuset, på CrossFit Goal setting seminar, som holdes av Greg Amundson. Han har drevet med CF i 12 år og er litt av en legende i miljøet. Mildt sprek. Jeg hadde gledet meg til kurset, fordi jeg synes den mentale biten med trening (og helse og kosthold) er vel så spennende og viktig som den fysiske. Greg er en historieforteller utenom det vanlig. My friends, I want to share this story with you, about a remaaaarkable man. Sånn begynte de fleste historiene og alle tilhørerne var helt i Gregs store neve. Kommunikasjonsmessig særdeles interessant! Faglig? Vel, vi fikk et par verktøy å ta i bruk, både på oss selv og som instruktør. Hvordan en bør sette seg mål var også nyttig for meg. (Mer om det i en egen post, snart!) Men kanskje litt mye på overflaten?

Lossius og Amundson = tommel opp!

Jeg har hatt som et ønske mer enn et konkret mål å kunne kipping pullups. Før the Open øvde jeg en del på det uten å egentlig få det så bra til. I dag, etter flere måneder uten et eneste forsøk på kipping, gikk jeg bort til stangen og bare: voila! Teknikken kan bedres, og jeg har ikke mer enn tre sammenhengene, men endelig er jeg på vei! (Selvom jeg snakker negativt om meg selv i videoen, FY!) Mål: fem sammenhengende innen søndag om to uker.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AwUhGboYJzU?rel=0&w=853&h=480]

 

Motta nyhetsbrev?

En gang i uken sender jeg klem og pepp til din digitale postkasse slik at både din og min uke blir litt bedre. Mitt mål er å gi deg kunnskap og verktøy slik at du kan ha det bra og levere på topp der du ønsker å skinne!